Klinik

Maditten

Because you’re worth it

 

 

 

Klinik

Maditten

Because you’re worth it

Hvem er jeg

Mit navn er Joeanna Maditten, og jeg er stolt ejer af Klinik Maditten. Jeg er uddannet læge fra Aalborg Universitet og har opbygget en solid erfaring gennem mit arbejde på kræftafdelingen, infektionsmedicinsk afdeling, almen praksis samt øre-, næse- og halskirurgisk afdeling. Samtidig har jeg altid haft en stærk passion for kosmetiske behandlinger, hvilket har været en drivkraft i min karriere.

I sommeren 2021 afsluttede jeg min kosmetiske uddannelse og har siden samarbejdet med flere klinikker, inden jeg besluttede at åbne min egen klinik. Hos Klinik Maditten er mit fokus at tilbyde behandlinger af højeste kvalitet, baseret på både æstetisk forståelse og medicinsk ekspertise.

Jeg har specialiseret mig inden for tear trough, næsekorrektioner og full-face rejuvenation, og jeg har også haft fornøjelsen af at undervise i disse teknikker både i Danmark og Sverige. Det er vigtigt for mig altid at holde mig ajour med den nyeste viden og udvikling inden for branchen, så jeg kan levere de bedste og mest sikre resultater til mine kunder.

Som behandler er jeg ekstremt perfektionistisk, og jeg stræber altid efter, at kun det bedste er godt nok. Jeg prioriterer at lytte grundigt til mine kunders ønsker og behov, så vi sammen kan finde frem til den mest optimale løsning. Jeg udfører kun behandlinger, som jeg fuldt ud kan stå inde for – det sikrer dig som kunde mod unødige udgifter til resultater, der ikke lever op til dine forventninger.

FILLER OG BOTOX BEHANDLING I AALBORG

Klinik Maditten er en eksklusiv kosmetisk klinik ejet og drevet af læge Joeanna M. Groth. Som den eneste behandler i klinikken garanterer jeg personlig og nærværende oplevelse, hvor hver eneste behandling er skræddersyet til den enkelte kundes behov og ønsker. Jeg er naturligvis godkendt af Sundhedsstyrelsen og har en specialiseret uddannelse inden for kosmetiske behandlinger, hvilket sikrer, at du er i trygge og kompetente hænder. Min erfaring inden for tilrettelæggelse af individuelle behandlingsforløb gør, at jeg kan tilbyde løsninger, der harmonerer med den enkeltes behov.

Hos Klinik Maditten er kerneværdierne æstetiske, naturlige resultater, høj grad af tryghed, tillidsfuld kommunikation og kompromisløs kvalitet. For at beskytte dig som kunde har klinikken en omfattende patientforsikring, som dækker i tilfælde af uforudsete hændelser. Jeg anvender udelukkende dokumenterede og gennemtestede produkter fra anerkendte leverandører.

Klinikken er diskret placeret i Nørresundby, tæt på Aalborg, og har en privat og rolig atmosfære. Du finder indgangen på højre side af min private bolig, hvor en trappenedgang fører til den hyggelige klinik i kælderen. Der er let adgang både med bil og offentlig transport, og klinikken tilbyder privat parkering lige ved døren.

For at værne om din anonymitet har jeg bevidst valgt ikke at have et venteværelse, hvilket betyder, at du aldrig møder andre kunder – det er kun dig og mig i klinikken. Dette sikrer en tryg og diskret oplevelse, hvor fokus altid er på dig.

Intet venteværelse og 100% 

diskretion

Sikkerhed

I klinikken benyttes udelukkende CE-dokumenterede produkter, som har været på markedet gennem flere år. Branchen er i en rivende udvikling og der frigives løbende nye produkter til markedet. Hos Klinik Maditten bliver du ikke “forsøgskanin” med nye produkter. Jeg har gennem min karriere arbejdet med mange forskellige produkter, og dem jeg tilbyder i klinikken har jeg stor erfaring med. Disse er nøje udvalgt, fordi de er veldokumenterede og veltestede kvalitetsprodukter, ingen kompromiser her.

Fokus på smukke resultater

Jeg er absolut perfektionist til fingerspidserne. Mit fokus er altid at skabe de bedst mulige resultater ud fra de givne rammer – hvilket jeg sætter en stor ære i. Derfor har jeg også valgt at prissætte enkelte af mine behandlinger med fast pris. Jeg ved hvad disse behandling kræver for at opnå et smukt resultat og jeg ønsker ikke at gå på kompromis med milliliter og dermed pris.  

Tid til dig

Online booking